Layout for boken Troens Menn UNG

Grafikk
Norea Mediemisjon, Laget

De siste årene har vi hatt et godt samarbeid med Norea Mediemisjon. Norea er spesialist på vanskelige misjonsoppdrag, og hovedoppdraget deres er å dele evangeliet med dem som ikke har fått høre det enda. Men organisasjonen engasjerer seg også i evangelisering og utrustning her til lands. Troens Menn er et opplegg som legger til rette for småfellesskap/mannsgrupper. Det er basert på bokserien av Lonnie Berger.

Harald Endresen fra Norea og Tønnes Christian Due-Tønnesen og Einar Helgaas fra Laget har kokt ned opplegget til en enkelt bok for unge menn. Oasen Media ble utfordret på å formgi boken og stå for layout, noe vi selvsagt sa ja til!

Boken retter seg mot unge menn, og er ment som et undervisningsmateriess som gjennomgås i fellesskap i grupper som treffes med jevne mellomrom. Det er en fast rytme i boka med historier og teori krydret med refleksjonsoppgaver. Til slutt avsluttes kapitlene med spørsmål man kan gruble på frem til neste samling.

Vi ga boken et hendig pocketformat. For å appellere til unge menn brukte vi stramme fonter og linjer som går igjen i boken. Sammen med forfatterne ble illustrasjonsbilder nøye valgt ut og brukt for å gjøre sidene med lettleselige.

Vi takker for oppdraget og gratulerer med en flott utgivelse. Boka kan du få kjøpt i Lagets nettbutikk.

Vi tar oss friheten til å sitere fra forfatternes takkeavsnitt i slutten av boka: «Takk til grafiker Eirik Urdal – det har vært en drøm å samarbeide med deg! Du er en 'grafisk engel', og resultatet overgår absolutt alle våre forventninger!»

Flere prosjekter