Web, video og grafisk for Kristiansand Bibelskole

Grafikk
Video
Web
Kristiansand Bibelskole

Våren 2024 kom Kristiansand Bibelskole til oss med sin nye logo og fargeprofil og ønsket at vi skulle være med å forme deres nye grafiske profil. Vi har over flere år levert nettsider, videoer, grafiske produksjoner og andre diverse tjenester til skolen, så dette var en god fortsettelse på et godt samarbeid.

Skolen er tidligere kjent under navnene LEV Bibelskole og Bibelskolen i Filadelfia Kristiansand. Rebrandingen til Kristiansand Bibelskole er en del av arbeidet mot å være en bibelskole for hele sørlandet og en ressurs for de forskjellige menighetene her.

Vi har produsert en ny nettside og i samarbeid med skolens rektor og klasseleder jobbet frem en god informasjonsstruktur. For å sikre digital tilstedeværelse så fort som mulig, ferdigstilte vi først et begrenset antall undersider og fokuserte på å gjøre den mest nødvendige informasjonen så god som mulig. Planen er å videreutvikle siden fortløpende. For eksempel planlegger vi å legge til et galleri av videosnutter med tidligere elever som forteller om hva skolen har betydd for dem.

Vi har også produsert promovideoer i forskjellige formater til skolen samt trykkede rolluper, video til standskjerm og standmateriell.

Takk for oppdraget! Vi ser frem til samarbeidet fremover.

Flere prosjekter